8 maart 2024
Geplaatst door TeamQuatrebras

De presale van de 49 woningen in Quatrebras Centrum is gestart! De woningen liggen verdeeld over Centrum Oost en Centrum West. Wonen in Quatrebras Centrum is royaal wonen, in het nieuwe dorpshart van Badhoevedorp. De ruime woningen zijn verbonden via Het Lint, op loopafstand van winkels en horeca. De architectuur is geïnspireerd op de grandeur van de jaren dertig maar wel met het wooncomfort van een nieuwbouwwoning.

Centrum Oost

Centrum Oost ligt tussen de Sloterweg en de Pa Verkuijllaan en prachtig groen aan Het Lint. Hier komen 12 woningen, verdeeld over 2 typen: twee-onder-een-kapwoningen en unieke splitlevel woningen. De 2 riante twee-onder-een-kapwoningen type Paris hebben ieder een uniek uiterlijk met een ruime achtertuin en maar liefst 6 slaapkamers. Hier woon je prachtig langs het Lint! Maak een wandeling door Badhoevedorp, of ga een rondje fietsen naar het Amsterdamse Bos. De 10 unieke splitlevelwoningen type Nice vind je voor het eerst in Quatrebras. Deze rijwoningen hebben een speelse indeling dankzij het hoogteverschil tussen de keuken en de woonkamer op de begane grond. Naast de fijne achtertuin hebben deze woningen ook een kleine voortuin met de mogelijkheid voor een bankje aan Het Lint! Terwijl de kinderen veilig spelen lees jij fijn een boek, of maak je een praatje met de buren. 

Centrum West

Centrum West ligt langs de Kamerlingh Onneslaan, de Zeemanlaan en Het Lint. Hier komen 37 rijwoningen verdeeld over de types Lyon en Metz. Wat de woningen uniek maakt, is dat ze in verschillende varianten voorkomen. Hierdoor ontstaat een gevarieerd en uniek straatbeeld. De 17 woningen type Lyon komen voor als hoek- of rijwoning en hebben afwisselend wel of geen topgevel. De 5 zogeheten specials zijn extra ruim en vind je er in 2 variaties. De 20 rijwoningen van het type Metz hebben een veranda of openslaande deuren aan Het Lint. Op een zonnige dag zet je de deuren hier open en kun je heerlijk genieten van de zon.

Geef jouw voorkeur door!

Klik hier om de woningtypes in Quatrebras Centrum West en hier om de woningtypes in Quatrebras Centrum Oost te bekijken en je voorkeuren door te geven. Jouw voorkeuren gebruiken we om je op de hoogte te houden over het woningtype van jouw keuze. In deze fase kun je nog niet inschrijven op een bouwnummer, dat kan zodra de verkoop start. Ook daarover houden we je natuurlijk op de hoogte. Uiteraard worden jouw gegevens verzameld en bewaard met oog voor de bescherming van jouw privacy.