Geplaatst door Amy Bijsmans

Danny en Raisa begonnen 2 jaar geleden De Waterwolf in Badhoevedorp. ‘We zijn De Waterwolf begonnen, omdat we merkte dat er hier iets miste. Een plekje waar je de hele dag binnen kan lopen en met vrienden afspreekt. Dit plekje hebben wij samen gecreëerd met als doel het dorp samen te brengen.’

De Waterwolf is na 2 jaar al écht een gevestigde naam in Badhoevedorp. Oprichter Danny van Stiphout kwam hier zelf 5 jaar geleden wonen vanuit Amsterdam. Als snel merkte hij dat hij een plekje miste waar je de gehele dag kan binnenlopen. ‘Zo’n plekje die je overal in Amsterdam tegen komt. Een centrale plek waar je met elkaar kan afspreken en waar je kan samenkomen en kan genieten van lekker eten en drinken.’ Danny besloot vervolgens om dit plekje zelf te creëren.  

Eind 2019 is De Waterwolf veranderd in Waterwolf Gastrobar met een geheel nieuwe menukaart en concept. ‘Een middag bij Waterwolf Gastrobar is gezellig samen zijn. We serveren verschillende bordjes om te delen. Of dit nou onder het genot van een wijntje is, of dat je toch besluit om hier te blijven zitten voor diner. Eten doe je samen.’ Delen:
Error during XSLT processing