19 maart 2020
Geplaatst door Anneke Jongerius

Een van de bij de verkoop betrokken makelaars in Quatrebras Park is Onkenhout Makelaars. Al sinds 1909 is het kantoor actief in Badhoevedorp en de regio er omheen. Danny Manasse en zijn team zijn allround adviseurs en bemiddelaars in onroerend goed, maar het zwaartepunt ligt toch wel bij de woningmakelaardij.

 ‘Toen we in 2006 benaderd werden om te adviseren over de te ontwikkelen woningen in Badhoevedorp als gevolg van de omlegging van de snelweg A9, waren we vereerd, trots, maar ook gedreven om een positieve bijdrage te leveren aan het toen nog door de weg gespleten dorp. Er liggen zoveel kansen in dit dorp. De ligging is zo strategisch ten opzichte van alle voorzieningen in de metropool Amsterdam. twintig minuten fietsen naar Amsterdam-Zuid, binnen vijf minuten zit je op een van de vele snelwegen die je alle richtingen op brengen. Met de bus ben je in 10 minuten op Schiphol, zonder dat we in het dorp last hebben van overvliegende vliegtuigen, zoals in de omringende gebieden. En dan de voorzieningen in het dorp, alle soorten sporten zijn hier vertegenwoordigd, een variëteit aan restaurants en cafés en de winkels bieden hier nog echt service en kwaliteit en werkelijk alle soorten winkels zijn er. En als dan het centrum straks ook nog vernieuwd is…’

‘We konden dan ook niet wachten om met de start van de eerste fase van Park Quatrebras te beginnen. En toen het dan ook vlak voor de zomer van 2018 van start ging, wisten we dat we mee gingen bouwen aan het dorp. Je ontmoet de nieuwe bewoners en omdat het ook zo is, leg je ze uit hoe heerlijk het hier wonen is. Daarnaast is het plan van Park Quatrebras, vanwege de maten van de woningen, de ruimte bij de woningen, maar ook de openbare infrastructuur echt afwijkend van heel veel plannen in de directe omgeving. Er is meer dan gemiddeld veel plaats ingeruimd voor groen, overal is water en ook over de keuze van de bestrating en de hoeveelheid parkeren is goed nagedacht. Het verkopen van dit plan gaat vanuit het hart, want als je ergens enthousiast over bent kost het geen moeite om er over te praten.’Delen: