19 maart 2020
Geplaatst door Anneke Jongerius

LOOS van VLIET, opgericht in 2009, is een atelier voor landschap, stedenbouw en architectuur met een brede werkervaring in binnen- en buitenland.

De omvang van de projecten varieert van gebiedsontwikkelingen, stedenbouwkundige plannen, parken en stedelijke openbare ruimte tot tuinen, het ontwerpen van meubilair in de openbare ruimte en het maken van beplantingsplannen.

Denken vanuit de drie disciplines is essentieel in het werk van LOOSvanVLIET. Hierdoor kan het atelier vanuit verschillende schaal- en detailniveaus aan opgaven werken. Bovendien biedt het een uitstekende basis om samen te werken in integrale opgaven. Het maken van duurzame en tijdloze plannen die passen binnen de context vormt het uitgangspunt voor ieder ontwerp.

Wij zijn heel enthousiast om bij te dragen aan verschillende onderdelen van Quatrebras. Zo werken we stedenbouwkundige plannen uit, ontwerpen we aan bruggen, het Lint en het centrum met dorpsplein. De uitdaging voor ons is om een prachtige duurzame wijk te realiseren, die goed aansluit bij de sfeer van Badhoevedorp en de wensen van bewoners.Delen: