4 mei 2020
Geplaatst door Amy Bijsmans

De eerste woningen uit Quartier II, in Quatrebras Park, gaan - naar verwachting - eind juni in verkoop. Dit zijn de eerste 52 royale woningen van de in totaal 200 woningen die hier komen.

De 52 royale woningen liggen allemaal op een ruime kavel en zijn voorzien van een grote tuin. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de klassieke architectuur: rijk en statig, met alle luxe comfort van moderne nieuwbouw. Hier is het heerlijk thuiskomen! 

 

Ik zie bewoners bij de ochtendzon vanachter het raam lekker genieten van een kop koffie en de omgeving, in de middagzon zetten ze de deuren naar de veranda of voortuin open en in de avondzon kijken ze vanuit de erker de straat in om te zien wie er thuiskomt - Architecten Katja de Winter en Dana Ponec, Ponec de Winter.

 

 

 

Er komen 46 rijwoningen, in drie verschillende typen. Ook zijn er zes bijzondere twee-onder-een-kapwoningen in twee verschillende typen. Meer informatie over het nieuwe aanbod vind je op onze verkoopwebsite of bekijk meteen de brochure.Delen: