14 mei 2020
Geplaatst door Amy Bijsmans

De afgelopen weken is er hard doorgewerkt bij Q Beach. Zo hebben ze een wekelijks wisselend afhaalmenu én zijn ze begonnen met het inrichten van het terras. Wij spraken Ruben over hoe het met ze is.

'Met ons gaat het goed hoor! We hebben eigenlijk keihard doorgewerkt om alles klaar te hebben voor als we weer open mogen. We hopen iedereen weer vanaf 1 juni te verwelkomen! Het terras is er in ieder geval op ingericht. We hebben, helemaal in stijl, nieuwe statafels van oude surfplanken gemaakt! Hier kan straks gezellig aan geborreld worden. Ook hebben we de terrasstoelen, terrastafels én plantenbaken neergezet. En is er een echte kruidenkano! We verwachten, met alle richtlijnen in achtneming, zo'n 40 gasten tegelijk buiten te kunnen ontvangen. En het is nu al mogelijk om te reserveren! Dit kan via de e-mail, of telefonisch via een belletje of appje naar: 06 15 66 55 70. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!'

Tot die tijd kan iedereen terecht bij Q Beach voor het afhaalmenu. 'We krijgen gelukkig enorm veel support en veel positieve reacties op het afhaalmenu! Het menu wisselt wekelijks en er is elke dag een andere daghap. We merken dat bepaalde gerechten erg in trek zijn, bijvoorbeeld de spareribs.' lacht Ruben.

Benieuwd naar het wisselende menu? Je vindt hem op de Facebookpagina van Q Beach.Delen: