3 juni 2020
Geplaatst door admin

Barnhoorn Vermeer makelaars is in 1993 opgericht en vanaf de oprichting is de makelaardij gevestigd aan de Badhoevelaan te Badhoevedorp. Het is een full-service makelaarskantoor met expertise op de bestaande woningmarkt, de bedrijfsmakelaardij en de verkoop van nieuwbouwprojecten (NVM nieuwbouwspecialist).

Enkele van de recent verkochte nieuwbouwprojecten zijn; Fase 1 Park Quatrebras te Badhoevedorp, Onze Lieve Vrouw Hof te Halfweg en De Sluiswachter te Halfweg. Tijdens alle fases van het verkoopproces staan we de koper bij en informeren wij hen over voortgang, marktsituatie en ontwikkelingen. Een directe lijn om zo adequaat mogelijk te reageren op de markt, waarbij de koper en hun woning centraal staan. Flexibiliteit en een persoonlijke benadering zijn kernwoorden voor ons kantoor.

Als makelaar in Badhoevedorp zien wij wat de ontwikkeling doet met het dorp en weten wij waar de toekomstige bewoner naar op zoek is. Met name duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Wat Park Quatrebras zo uniek maakt is de mooie karakteristieke bouwstijl die goed aansluit op ons mooie dorp.Delen: