25 juni 2020
Geplaatst door Amy Bijsmans

De verkoop van de eerste 52 woningen in Quatrebras Park, Quartier II is gestart. Hier komen 46 bijzondere herenhuizen en 6 prachtige twee-onder-een-kapwoningen mét grote tuinen en een klassieke architectuur.

De 52 woningen zijn verdeeld in 3 typen herenhuizen en 2 typen twee-onder-een-kapwoningen. Heel Quartier II telt straks zo’n 200 woningen. 

Herenhuizen, al dan niet met erker

De herenhuizen zijn er in 3 types en hebben een woonoppervlakte van zo’n 138 tot 166 m2. De woonkamer is op de tuin gericht en de keuken ligt aan de voorzijde. Een aantal woningen heeft over een bijzondere erker, alleen de begane grond of ook op de eerste verdieping. Standaard beschikken de herenhuizen op de eerste verdieping over 3 of 4 slaapkamers én een luxe badkamer inclusief ligbad. De kamer op de tweede verdieping is nog geheel naar wens in te richten. Dankzij een vliering heb je daar ook nog eens extra opbergruimte. De prijsindicaties variëren van 550.000 tot 635.000 euro (v.o.n.). Uiteraard kun je met allerlei opties persoonlijke woonwensen realiseren, zoals een uitbouw aan de achterzijde. Meer informatie over de woningen vind je in het online magazine of schrijf je direct in via de website.

Tweekappers met grote tuin en garage

De twee-onder-één-kapwoningen zijn er in 2 types en hebben een woonoppervlak van 161 tot 167 m2. Ook deze woningen hebben een tuingerichte woonkamer en een ruime keuken aan de voorzijde. De eerste verdieping bestaat uit 4 slaapkamers en een luxe badkamer. Op de tweede verdieping heb je een extra ruimte, die geheel naar wens in te delen is. Ook heb je hier een vliering. Wat extra fijn is aan deze woning, is de garage. Bij de ene type tweekapper staat de garage los van het huis, bij de andere eraan vast. Met allerlei opties, zoals een uitbouw van 2.4 meter, kun je nog meer woonruimte creëren. De prijsindicaties: 740.000 tot 765.000 euro (v.o.n.). Ook over deze woningen vind je meer informatie in het online magazine, of schrijf je direct in via de website.

Nieuwbouwwoningen in Quatrebras Park: compleet, comfortabel en energiezuinig

Alle woningen in dit nieuwe deel van Quatrebras Park worden opgeleverd met een fraaie keuken, een complete badkamer én met vloerverwarming en vloerkoeling. De woningen zijn gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp. Zonnepanelen op het dak wekken de energie op die nodig is voor de installaties en om comfortabel te kunnen wonen. De woningen van het type Camomille  zijn woningen waarbij de PV-panelen net zo veel energie opwekken als nodig is voor de installaties en jouw energiebehoefte. In dat geval heb je een nul-op-de-meter woning en betaal je dus nauwelijks tot geen energielasten. De overige woningen zijn energie-neutraal. Dat betekent dat de aanwezige zonnepanelen voldoende energie opwekken om de woning-gebonden installaties te laten functioneren. Ook dat scheelt in de energielasten!Delen: