3 september 2020
Geplaatst door Amy Bijsmans

De Badhoevedorpse ondernemer Pieter Gabes, heeft de exploitatie van restaurant De Waterwolf overgenomen en is van plan daar van start te gaan met een horeca-onderneming. Britte Vaerewijk, Hartger Pen en Ruben Pen durven samen het avontuur aan in deze bijzondere tijd en openen voor de kerst een restaurant met een unieke formule!

 

Afgelopen 28 augustus was de sleuteloverdracht van De Waterwolf: een mijlpaal voor dit nieuwe avontuur van de drie horecaondernemers in hart en nieren. Hartger en Ruben werken al een tijd samen met Britte Vaerewijck. Met zijn drieën besloten zij het nieuwe project te omarmen. Britte zal, met ondersteuning van Hartger en Ruben, het restaurant gaan leiden.

Het is nog even geheim wat de nieuwe unieke formule inhoudt, maar zeker is dat je er heerlijk kunt lunchen, lang kunt dineren en er zelfs terecht kunt voor een gezellig avondje uit. Britte Vaerewijck: “Ik ben ontzettend blij met deze prachtige kans en zie er naar uit om een fantastisch restaurant neer te zetten. Het is fijn om dit samen te doen met Ruben en Hartger, zeker omdat we elkaar al zo lang kennen. De komende periode gaan we het plan verder uitwerken en openen het nieuwe restaurant ruim voor de kerst.”

Danny van Stiphout, eigenaar van De Waterwolf, draagt hierbij met trots de exploitatie over en wenst Britte, Ruben en Hartger heel veel succes. Hij zegt: “Ik ben drie jaar geleden met veel passie en enthousiasme begonnen en het doet mij goed dat deze drie mensen verder gaan met het uitbouwen van deze prachtige horecalocatie.”

 Delen: