26 october 2020
Geplaatst door Amy Bijsmans

Afgelopen week is het educatieprogramma van de pumptraQ in Badhoevedorp officieel gestart. En de eerste les was een groot succes. Deze les stond in het teken van sport, bewegen én 3D-printen.

Kinderen krijgen op hun schoolplein de mogelijkheid om alvast kennis te maken met fietsen en steppen over een echte pumptrack van gerecycled plastic. En het was een groot succes! Nog lang na schooltijd werd er druk gefietst op de baan. 

Ook is er een echte mini 3D printer op school waarmee kunnen - onder begeleiding - zelf een mini pumptrack mogen printen. En tot slot is er nog een gave hinkelbaan op de schoolpleinen die uitleg geeft over de verschillende soorten plastic. Al met al dus een toffe én leerzame dag vol sport, bewegen en 3D printen! Deze week starten de lessen ook op andere scholen in Badhoevedorp én vanaf nu is het mogelijk om bij de supermarkten in Badhoevedorp (Albert Heijn, Vomar en Lidl) plastic flessen in te zamelen en zo mee te sparen voor de pumptraQ.

Wil jij ook een donatie doen voor de pumptraQ, of met jouw bedrijf een sponsorbijdrage leveren aan de pumptraQ? Dat kan! Meer informatie vind je op onze donatiepagina. Hier vind je ook direct de tussenstand van de inzameling en welke bedrijven er al meedoen. 



Delen: