29 januari 2021
Geplaatst door Amy Bijsmans

In samenwerking met de basisscholen willen wij de ouderen en bewoners in Badhoevedorp een hart onder de riem steken met Valentijnsdag!

In deze bijzondere tijd verdient iedereen wat extra aandacht en liefde. Vanaf zaterdag 30 januari t/m 7 februari kunnen de leerlingen van de Burgemeester Amersfoordtschool en de G. Th. Rietveldschool een kaartje bij Q Beach ophalen. Het is de bedoeling dat de kinderen dit kaartje inkleuren en vervolgens bij buren of buurtbewoners in de bus doen!

Openingstijden Q-Beach: elke donderdag tot en met zondag vanaf 15:00uur tot 19:00uur. 

Ook zijn er een aantal klassen die een kaartje maken voor de ouderen in de Schuilhoeve en de Meerwende. Deze kaartjes worden in één keer naar de verzorgingstehuizen gebracht om ervoor te zorgen dat er niet te veel bezoekers bij deze verzorgingshuizen zijn. De kinderen die een kaartje voor de ouderen in Badhoevedorp maken kunnen deze uiterlijk 11 februari inleveren bij Q Beach. 

Wil jij ook een kaartje maken voor iemand in de buurt? Download dan het kaartje en print hem zelf uit! En heeft jouw kind een prachtige tekening gemaakt? Deel deze dan met ons via social media, bijvoorbeeld door Quatrebras Badhoevedorp te taggen, of mail hem naar isabella@qbeach.nl

 Delen: