29 maart 2021
Geplaatst door Amy Bijsmans

Verkoop 28 appartementen in Résidence Quatrebras gestart

De verkoop van de 28 appartementen in Rèsidence Quatrebras in Quartier II is gestart! Het appartementengebouw ligt direct aan het Lint en op loopafstand van het centrum. Rèsidance Quatrebras is een rijk en statig gebouw, mét eigen parkeergarage en twee verschillende entrees. De inschrijving voor de appartementen sluit op dinsdag 13 april om 12.00 uur.

In Résidence Quatrebras vind je een divers aanbod aan appartementen! Zo vind je er twee tweekamerappartementen met tuin op de begane grond, ruime driekamerappartementen met terras of balkon en twee luxe penthouses met royaal dakterras. Alle informatie over deze bijzondere appartementen vind je op de website van quatrebraspark. Om je een goed beeld te geven van wonen in Résidence Quatrebras is er ook een online brochure en een video gemaakt met meer informatie over wonen in Quatrebras Park en Résidence Quatrebras.

Heb je interesse in een van de appartementen? Schrijf je dan uiterlijk dinsdag 13 april, 12.00 uur in als geïnteresseerde via Quatrebras Park.Delen: