1 april 2021
Geplaatst door Amy Bijsmans

In oktober van vorig jaar zijn we samen met Stichting Pumptrack, de basisscholen in Badhoevedorp én de supermarkten vol enthousiasme gestart om te sparen voor een echte pumptraQ van gerecycled plastic in Badhoevedorp. Door alle maatregelen rondom het coronavirus is dit iets anders gelopen dan we vooraf hadden gepland.

Enthousiaste reacties

Eind vorig jaar hebben we twee onwijs leuke lessen gegeven aan de groepen 6, 7 en 8. Zo hebben de kinderen zelf kennis kunnen maken met de pumptraQ en is de duurzame woonwijk Quatrebras 24 vogelhuisjes en vleermuiskastjes rijker! We hebben ontzettend veel enthousiaste reacties van kinderen uit Badhoevedorp ontvangen. Ook zijn er al onwijs veel plastic flessen ingezameld bij de supermarkten. Hartstikke leuk om te zien dat de pumptraQ nog steeds leeft in het dorp! Tijdens de huidige lockdown hebben we het geven van de lessen gepauzeerd. Momenteel zijn we in overleg met de scholen over wanneer het tweede deel van het educatieprogramma gaat plaatsvinden. Aan de precieze invulling van het tweede gedeelte wordt nog gewerkt, maar het belooft weer ontzettend leuk én leerzaam te worden. 

Het educatieprogramma is onderdeel van de spaaractie voor de pumptraQ voor Badhoevedorp. Maar we kunnen het natuurlijk niet alleen! We begrijpen dat het onzekere tijden zijn, maar mocht je een kleine bijdrage kunnen missen dan kun je deze doneren via onze donatiepagina. Ook hebben we verschillende sponsormogelijkheden voor bedrijven. Neem daarvoor contact op met: info@quatrebrasbadhoevedorp.nl.  Delen: