18 september 2020
Geplaatst door Amy Bijsmans

In Quartier II van Quatrebras Park komen circa 200 royale woningen. De eerste 52 woningen in Quartier ll zijn inmiddels bijna allemaal verkocht en de volgende 68 woningen gaan dit najaar nog in verkoop.

In deze tweede fase gaan in totaal 68 woningen in verkoop: 48 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 20 riante vrijstaande woningen. De riante woningen hebben een oppervlakte variërend van 170 m2  tot 219 m2. Zo heb je altijd voldoende ruimte voor het hele gezin! Ook de kavels waar de woningen op staan zijn buitengewoon groot en variëren van 300 m2  tot ruim 600 m2

Rijk en statig

Quartier ll is ontworpen door architecten Katja de Winter en Dana Ponec van Ponec de Winter. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke architectuur: rijk en statig. De finesse zit hem in de detaillering. De speelse afwisseling van gevels, dakvormen, erkers, veranda’s en franse balkons maken het ontwerp van Quartier ll buitengewoon interessant. Geen enkele woning is hetzelfde!

Wil je meer informatie over de verschillende woningen? Bekijk dan gauw het aanbod op de website van Quatrebras Park, en schrijf je direct in als geïnteresseerde! Zo ben je als eerste op de hoogte van de start verkoopdatum. Delen: