Quatrebras Centrum

Wonen in het vernieuwde dorpshart met levendig dorpsplein, diverse winkels, horeca en nieuwe voorzieningen aan het Lint.

Het nieuwe centrum krijgt in totaal drie supermarkten én een nieuw gezellig dorpsplein met ruimte voor horeca. Om tot de plannen van het nieuwe centrum te komen heeft de gemeente Haarlemmermeer de inwoners van Badhoevedorp gevraagd om mee te denken. Zo willen bewoners de kenmerkende jaren ’30 stijl graag terugzien in het vernieuwde centrum en hebben ze meegedacht over de invulling van het nieuwe dorpsplein. Deze resultaten zijn uitgewerkt in een verbeelding van het nieuwe dorpsplein. Zo krijg je alvast een idee hoe het er straks uit komt te zien!

Centrum Oost
In Centrum Oost komen 27 woningen, waarvan 15 appartementen in een kleinschalig appartementengebouw van maximaal vier verdiepingen. De overige woningen zijn 10 splitlevel rijwoningen en 2 twee onder een  kapwoningen. Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen in de eerste helft van 2024.

Centrum West
In Centrum West komen nog eens 37 rijwoningen. De woningen worden ontwikkeld in de kenmerkende jaren ’30 stijl. Hiermee sluiten ze perfect aan bij de oudere buurten van het dorp! Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen in Centrum West in de eerste helft van 2024.

Centrum Midden
Centrum Midden vormt het vernieuwde dorpshart. Hier vind je straks diverse supermarkten met parkeergelegenheid, verschillende winkels en horecagelegenheden met daarboven appartementen. Inmiddels is het bestaande gebouw van de Rabobank getransformeerd tot Medisch Centrum. Het nieuwe, levendige dorpsplein met ruimte voor horeca vormt straks het hart van Badhoevedorp.

x
Klik voor extra informatie over Centrumn Oost Klik voor extra informatie over Centrum West Klik voor extra informatie over Centrum Midden