Quatrebras Park

Groots wonen midden in het groen

Wonen in Quatrebras Park is groots wonen in een groene en parkachtige omgeving met brede lanen, majestueuze bomen en ruime tuinen. Hier woon je aan de groene uitlopers van het Quatrebras Park. De kinderboerderij met dierenwijde, het vernieuwde centrum, goede scholen, sportvoorzieningen en een rijk verenigingsleven vind je hier op loopafstand. Wil je zelf ervaren hoe groen én gezellig het hier is? Breng dan een bezoek aan de wijk. 

Quatrebras Park bestaat uit circa 550 woningen verdeeld over drie Quartiers: Quartier I, Quartier II en Quartier III. De woningen variëren van statige rijwoningen, ruime appartementen, prachtige twee-onder-een-kapwoningen tot riante villa’s. Quatrebras Park is onder rijke architectuur ontworpen en er wordt gebruik gemaakt van klassieke materialen. De gevels kennen prachtige details, zoals klassieke dakoverstekken, lichte erkers en bakstenen in warme kleuren met kenmerkende Badhoevedorpse details. Zo sluit de nieuwe wijk naadloos aan op de schoonheid van het klassieke Badhoevedorp. 

De woningen in Quartier I zijn in 2019 opgeleverd. In Quartier II zijn inmiddels alle woningen verkocht en de eerste woningen worden eind 2021 opgeleverd. Naar verwachting start de verkoop van de laatste 160 woningen in Quartier III in de eerste helft 2022. Voor meer informatie over het actuele aanbod, klik hier 

"Benieuwd hoe heerlijk kindvriendelijk én groen het hier wonen is? Breng dan een bezoekje aan Quatrebras Park en ervaar het zelf!
 

x
Klik voor extra informatie over Park Quartier I Klik voor extra informatie over Park Quartier II Klik voor extra informatie over Park Quartier III