3 februari 2021
Geplaatst door Amy Bijsmans

Vanuit Badhoevedorp ben je met ongeveer 20 minuten fietsen in het Amsterdamse Bos. Hier is van alles te beleven!

Haal een frisse neus tijdens een fijne wandeling en doe samen met de kinderen de winterspeurtocht. En hopelijk kunnen we dit voorjaar weer terecht op het fijne terras van Pannenkoekenboerderij Meerzicht of bij een van de vele (sport) evenementen of festivals.  

Maar er is nog veel meer te doen! Het Amsterdamse Bos is de perfecte uitvalsbasis voor een sportieve middag. Ga een rondje suppen, (water)fietsen of kanoën. Naast de vele sportieve activiteiten kun je hier ook ’s zomers genieten in het Bostheater met Openluchtvoorstellingen en zijn er verschillende kinderzwembaden waar het heerlijk toeven is. En zijn de kids afgekoeld? Dan vermaken zij zich uren op de geitenboerderij, de speeleilanden of in het Fun Forest. 

Kijk voor meer informatie en de boskalender op de website van het Amsterdamse Bos.