17 mei 2024
Geplaatst door TeamQuatrebras

Afgelopen woensdag is het park De Veldpost feestelijk geopend! Dit nieuwe park is maar liefst 20.000 vierkante meter en ligt naast de atletiekvereniging aan de Schipholweg in Badhoevedorp. Het park maakt onderdeel uit van De Groene AS die grote en kleine natuurgebieden tussen Amstelland en Spaarnwoude met elkaar verbindt. Zo ontstaat er een gebied dat geschikt is voor planten, dieren én voor vrije tijd en ontspanning!

Groene plek voor mens en dier

Het park is een heerlijke groene plek om te spelen, sporten en een rondje te lopen. Je vindt hier 496 bomen zoals de winterlinde, lijsterbessen en Amerikaanse krentenboompjes en 38.000 planten. Dankzij de vier speeltoestellen, vijf sporttoestellen, verschillende bankjes en picknicktafels is dit een fijne plek om je middag door te brengen. Ook voor dieren wordt dit een fijne plek. Zo kent het park verschillende natuurvriendelijke oevers, vleermuiskasten, ijsvogelwanden, paddenpoelen en een insectenhotel!