Met Homestudios kun je thuiskomen

Een nieuw thuis begint natuurlijk met jouw woning in Quatrebras Badhoevedorp, maar wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer je straks de sleutel van jouw huis krijgt overhandigd, is het belangrijk dat je nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Daarvoor kun je terecht bij Homestudios. 

Inspiratie en creatie
Nadat je een woning hebt gekocht in Quatrebras ontvangt jouw persoonlijke woonadviseur je in het Homestudios Experience Center. Hij of zij helpt je bij het vertalen van jouw woonwensen in slimme keuzes uit alle beschikbare meer- en minderwerk opties. Hierbij staat jouw interactieve online omgeving centraal. Met een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio, brengt een bezoek aan het Homestudios Experience Center je een stap dichter bij je nieuwe thuis. 

Ideale keuken
’s Ochtends je eerste kop koffie met een krantje, een gezamenlijke lunch tussen de middag, of ’s avonds en in het weekend een uitgebreid diner met vrienden of familie: in de showroom van Homestudios heb je straks alle vrijheid om een keuken naar jouw wensen en woonstijl samen te stellen onder begeleiding van een ervaren keukenspecialist. 

Ontspannen badkamer
Sanitair leverancier Duravit levert al decennia de hoogste kwaliteit op badkamergebied. Je kunt er terecht voor inspiratie, toelichting op materialen en deskundige adviezen.

Laat de woning hoogwaardig afwerken
Met een goed gekozen afwerking maak je de gewenste sfeer in huis helemaal af. Bij Homestudios kun je de wanden, vloeren en trappen in jouw toekomstige thuis helemaal naar je persoonlijke smaak en budget laten afwerken. En, niet onbelangrijk; alles woonklaar bij de oplevering! Een vloer met visgraatpatroon in de woonkamer of juist een nette pvc-vloer die vriendelijk is voor je portemonnee zodat je iets meer budget vrijhoudt voor andere onderdelen; je bent vrij om zelf accenten te leggen met betrekking tot comfort- en kwaliteitsniveau van de verschillende onderdelen. 
 
Om je alvast meer inzicht te geven in de mogelijkheden en prijzen, vind je enkele voorbeeldopties voor de wand-, vloer- en trapafwerking op Mijn Homestudios. In jouw woonontwerpen kun je deze opties bekijken. Naast de kleurstelling en de materiaalkeuze in de voorbeeldopties, hebben we nog veel meer mogelijkheden. Wij hebben maar liefst 50 wandkleuren en inmiddels zelfs 130 verschillende vloeren in ons assortiment. Onze interieurspecialisten kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.