Op bedrijventerrein Lijndenhof in Badhoevedorp wordt innovatiecampus CLIC (City Logistics Innovation Campus) ontwikkeld. Dé nieuwe broedplaats voor alles wat te maken heeft met logistieke vernieuwingen voor onze steden. Het doel van CLIC is simpel: de leefbaarheid in de steden verbeteren door minder uitstoot, minder overlast en minder voertuigbewegingen.

Krachten bundelen

Al jaren groeit het aantal online bestellingen. Klanten willen steeds sneller én steeds goedkoper hun producten ontvangen. Tegelijkertijd wordt het steeds moeilijker om de steden in te komen. Bedrijven moeten met elkaar oplossingen bedenken en dicht bij elkaar opereren om krachten te bundelen. Doelstelling van CLIC is om faciliterend te zijn aan bedrijven en kennisinstellingen die aan deze oplossingen voor de logistiek werken. Een centraal onderdeel van CLIC is het groene campusterrein waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en gebruik kunnen maken van de verschillende shared services die beschikbaar zijn op de campus.

Samenwerking

CLIC is een unieke locatie met ruim 120.000 m2 aan bedrijfsruimte en alle mogelijke faciliteiten, in het hart van de MRA. Op het groene campusterrein kan er gezamenlijk worden gewerkt aan projecten en gebruik gemaakt worden van verschillende diensten. Zo worden er op CLIC logistieke hubs, diverse bedrijfsruimtes en kantoren ontwikkeld. Maar ook flexibele werkplekken, vergadermogelijkheden en eet-, drink- en slaapfaciliteiten. Alles om de samenwerking tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen te stimuleren.

Meer informatie

Benieuwd geworden naar de ontwikkelingen van CLIC? Kijk dan voor meer informatie op de website van CLIC.

Lees meer over Quatrebras Business