shareFacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over Quatrebras. Staat jouw vraag er niet tussen, stel hem dan via info@quatrebrasbadhoevedorp.nl.

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen wij helpen?

Wie ontwikkelt het project?

Klik hier voor de betrokken partijen.

Waar kan ik me inschrijven?

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Welke buurten worden er ontwikkeld in Quatrebras?

Waar ligt Quatrebras?

Klik hier voor de kaart.

Hoe blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen in Quatrebras?

Het wordt prachtig in Badhoevedorp. Wilt u ook in Badhoevedorp wonen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Klik hier en meldt u aan voor de ontvangst van de nieuwsbrief.

Hoeveel woningen komen er?

In Quatrebras (Park, Centrum en Dorp) is ruimte voor de ontwikkeling en realisatie van circa 1.000 woningen (hoek-, tussen-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen) en appartementen.

In Quatrebras Park Quartier 1 zijn de eerste 190 woningen (100% verkocht) inmiddels in aanbouw en worden naar verwachting de eerste bewoners voor het einde van 2019 verwelkomd.

In Quatrebras Park Quartier 2 zal het eerstvolgende aanbod naar verwachting in de eerste helft van 2020 in verkoop komen. Het gaat dan om een gevarieerd aanbod aan hoek-, tussen-, twee-onder-een-kap- vrijstaande woningen en appartementen.

Wanneer komen de eerste woningen in verkoop?

In Quatrebras Park Quartier 2 zal het eerstvolgende aanbod naar verwachting in de eerste helft van 2020 in verkoop komen. Het gaat dan om een gevarieerd aanbod aan hoek-, tussen-, twee-onder-een-kap-,vrijstaande woningen en appartementen.  Over de planning inzake Quatrebras Centrum, Quatrebras Dorp zullen u via de nieuwsbrief informeren, zodra deze informatie beschikbaar is.

Hoe kom ik in aanmerking voor een nieuwbouwwoning?

U kunt zich inschrijven als belangstellende op onze website. In geval er nieuws te melden is, zullen wij u daarvan door middel van een nieuwsbrief op de hoogte brengen.

Wat is het prijsniveau?

Het prijsniveau van het aanbod is heel divers en hangt sterk af van type woning en grootte maar zal in lijn zijn met het niveau van de prijzen in de markt.

Wat voor typen koopwoningen komen er en wat is de grootte van de koopwoningen?

Hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen worden aangeboden. Daarnaast worden op sommige plekken appartementen, patiowoningen of andere typen ontwikkeld. De grootte van de woningen is divers. In de eerdere fase varieerden de grootte van de woningen van circa 140 m2 tot bijna 200 m2 woonoppervlakte. Deze lijn wordt naar verwachting voortgezet.

Hebben de woningen een parkeerplek op eigen terrein?

Bij de ontwikkeling wordt er rekening mee gehouden dat bij de twee-onder-een-kap-woningen en de vrijstaande woningen steeds sprake is van 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Voor de hoek- en tussenwoningen geldt dat er in de openbare ruimte voldaan wordt aan de geldende parkeernorm.

Hebben de woningen een eigen tuin?

Ja, de grondgebonden woningen hebben de beschikking over een privé tuin. De appartementen worden voorzien van een balkon. Alle woningen beschikken over eigen grond, er is geen erfpacht van toepassing.

Hoe kom ik in aanmerking voor een huurwoning?

Het is mogelijk dat in het centrumplan sprake is van een aanbod aan vrije sector-huur-appartementen. In geval hiervan sprake is, zullen we dat kenbaar maken. Ook in geval de verhuurder bekend is geworden.

Kan ik als ondernemer ruimte kopen/huren?

Ja, dat is mogelijk. U kunt uw eventuele interesse aangeven door het zenden van een e-mail aan info@quatrebrasbadhoevedorp.nl.