13 maart 2024
Geplaatst door TeamQuatrebras

De pre-sale van Quatrebras Centrum is van start gegaan! Dit is dus het moment waarop jouw droom van een uniek thuis in Badhoevedorp vorm begint te krijgen. Quatrebras Centrum, bestaande uit de charmante Oost- en West-zijde, introduceert 49 bijzondere woningen waarvan er één binnenkort van jou kan zijn.

Op de website vind je nu een compleet overzicht, met impressies en gedetailleerde beschrijvingen van de diverse woningtypes, inclusief de geschatte vanafprijzen. Ontdek de veelzijdigheid van onze rijwoningen en laat je verrassen door de unieke split-levelwoningen, waar door het creatieve gebruik van niveauverschillen een ruimtelijk effect gecreërd wordt. 

Ben je benieuwd naar het woningaanbod in Quatrebras Centrum Oost en West? Bekijk de aanbodpagina en deel je voorkeuren met ons. Deze eerste stap is cruciaal; het helpt ons om je op de hoogte te houden over het woningtype dat jouw hart sneller doet kloppen.

Hoewel het nog te vroeg is om je in te schrijven voor een specifiek bouwnummer, is dit het perfecte moment om je interesse kenbaar te maken. Wees gerust, je gegevens zijn bij ons in veilige handen, verzameld en bewaard met de grootste zorg voor jouw privacy.

Kun je niet wachten om deel uit te maken van Quatrebras?

Voor wie nu al droomt van een leven in Quatrebras, hebben we goed nieuws: in Quatrebras QIII fase 2 zijn nog enkele prachtige twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Klik hier om het aanbod te bekijken.

Vragen staat vrij

Heb je vragen na het lezen van dit nieuwsbericht?  Begin bij onze FAQ op de website voor de meest gestelde vragen. Vind je daar niet wat je zoekt? Onze makelaars staan te popelen om je verder te helpen.

Onkenout Makelaars, Barnhoorn Vermeer Makelaars, Lunshof Makelaardij
 

Ontdek, droom en deel jouw voorkeuren met ons. Samen maken we van Quatrebras Centrum jouw nieuwe thuis.

Voorkeuren doorgeven