29 maart 2024
Geplaatst door TeamQuatrebras

Het is bijna zover! De online verkoop van 49 woningen, in Quatrebras Centrum, start donderdag 11 april 2024. Noteer deze datum alvast in je agenda.

Verkoopprocedure Quatrebras Centrum

Donderdag 11 april start de online verkoop en ontvang je, in de loop van de middag, een e-mail met een link naar je persoonlijke Quatrebras-pagina. Daar kun je dan inschrijven voor één of meerdere woningen.

Op vrijdag 19 april organiseren we een Meet & Greet bij Quatrebeach. Van 16:30 tot 18:30 uur kun je al je vragen stellen aan het verkoopteam van Quatrebras Centrum. Kom je ook? Fijn als je hier even laat weten dat je komt.

Wil je goed beslagen ten ijs komen?

Vraag dan alvast een hypotheekverklaring aan. Als we straks in verkoop gaan, kun je namelijk zo´n verklaring uploaden. Goed om te weten: bij Quatrebras werken we samen met onafhankelijk hypotheekadviseur De Kredieter. Zij kennen alle ins & outs van het project en kunnen je dus goed helpen. Mail naar quatrebras@kredieter.nl of bel 020 575 33 20 voor meer informatie. Natuurlijk kun je de verklaring ook bij een andere hypotheekadviseur opvragen.

Nog even alles op een rijtje: 

  • Donderdag 11 april: start verkoop
  • Vrijdag 19 april: Meet & Greet Quatrebras Centrum (meld je hier aan)
  • Maandag 22 april 12:00 uur: einde inschrijftermijn
  • Dinsdag 23 april: team Quatrebras Badhoevedorp wijst de woningen toe. De volgorde van inschrijving is daarbij niet van belang. 
  • Woning toegewezen gekregen? Dan ontvang je daarvan uiterlijk vrijdag 26 april telefonisch bericht. 
  • Geen woning toegewezen gekregen? Uiterlijk maandag 29 april ontvang je schriftelijk bericht. Je wordt automatisch op de reservekandidatenlijst geplaatst.

Vragen? Vragen!

Heb je na het lezen van deze e-mail vragen? Bekijk of jouw vraag een veel gestelde is op de website onder FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel dan naar een van de betrokken makelaars, je vindt hun contactgevens onderaan deze pagina. Zij helpen je graag verder.